USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» стартувала в новому чемпіонаті з розгромної перемоги

20 Липня 2009 18:11
У матчі першого туру нового чемпіонату України серед команд першої ліги луцька «Волинь» з рахунком 5:1 переконливо обіграла «Дністер» з Овідіополя. Причому зробили це підопічні Віталія Кварцяного у гостях, – інформують «Волинські Новини».
Вся гра пройшла за повної переваги «Волині». Гості зі стартовим свистком арбітра пішли в атаку і вже в першому таймі вирішили долю зустрічі на свою користь. Другий тайм перетворився на формальність. Щоправда господарі прагнули принаймні розмочити рахунок, що й зробили з пенальті. Але останнє слово знову ж таки було за командою Віталія Кварцяного.
Рахунок волиняни відкрили вже на 12-ій хвилині. Кінаш поборовся на фланзі і віддав передачу на Палова, який пробив з 16-ти метрів лівою прямо у дев’ятку воріт «Дністра» – 0:1. А ще за чотири хвилини на табло загорілися цифри 0:2. Все той же Кінаш подав кутовий на ближню стійку, а Кабанов прийняв м’яч і пробив у падінні.
Втретє господарі розпочали з центра поля на 31-ій хвилині. Пічкур віддав пас на Лісового, той пройшов в карний і прострілив вздовж воріт – шкіряний рикошетом потрапляє до Шавріна, який і забиває гол – 0:3. А за три хвилини до свистка на перерву м’яч ще раз затріпотів у сітці воріт господарів – 0:4. Пічкур пройшов лівим флангом, змістився в центр і пробив з правої – м’яч від лівої від воротаря стійки влітає в сітку воріт.
Єдиний свій гол «Дністер» забив на 69-ій хвилині з пенальті. Полтавець увійшов в штрафний гостей і Піцик упав біля Мостового – суддя вказав на точку. Удар досвідченого Полтавця у правий верхній кут під стійку і рахунок стає 1:4, – повідомляє ЗІК.
Останню крапку в матчі було поставлено на 84-ій хвилині. Ндоє вибив далеко на Пищура, той скинув на Лопеса, пас на Марковця. Олександр стрімко пройшов, віддав пас на Рибальченка і точний удар в дотик у виконанні останнього робить рахунок 5:1 на користь волинян.
Довідка.
«Дністер» (Овідіополь) – «Волинь» (Луцьк) – 1:5 (0:4). 19 липня. Овідіополь. Стадіон «Дністер» ім. Віктора Дукова. 700 глядачів. Темпратура повітря +36°С.
Судді: С.Бойко, А.Литвин, Н.Рачинська (всі – Київ).
«Дністер»: Красовський, Хромих, Лещук, Момотенко, Нємчанінов (Гаврилюк, 46), Полтавець, Каблаш, (Осадчук, 63; Платунов, 78), Пархоменко, Залевський, Продан (Піцик, 19), Качур (Коваленко, 46). Тренер – Андрій Пархоменко.
«Волинь»: Ндоє, Шевелюхін, Снитко, Мостовий, Кабанов (Пищур, 46), Кінаш (Карковський, 75), Лісовий, Пічкур (Лопес, 73), Павлов
(Марковець, 48), Шарпар, Шаврін (Рибальченко, 64). Тренер –
Віталій Кварцяний.
Голи: Полтавець (69, з пенальті) – Павлов (12), Кабанов (16), Шаврін (31), Пічкур (42), Рибальченко (84).
Попередження: Пархоменко (21), Момотенко (81), Хромих (88).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus