USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» у процесі підготовки до гри з «Металургом». ФОТО

2 Травня 2013 10:28
Сьогодні вранці гравці «Волині» провели останнє тренування на домашній арені перед виїздом до Донецька, де 3 травня лучани вийдуть на матч проти місцевого «Металурга».

По обіді 18 гравців, тренери та адмінперсонал вирушили у дорогу, - пише офіційний сайт ФК «Волинь».

Виконуючий обовязки головного тренера «Волині» Анатолій Пісковець розповів клубній прес-службі, що підготовка до виїзної гри пройшла згідно із планом, у хорошому тонусі. «Ми виконали все, що напланували, відновилися, прагнули психологічно і тактично налаштуватися на гру. Я беру на гру гравців, які найкраще готові до матчу», - сказав Пісковець. - «У четвер «Волинь» проведе передматчеве тренування в Донецьку, аби увечері п`ятниці вийти на гру проти донеччан і дати бій супернику».

У Донецьку відбудеться цікавий матч, адже додатково нагадувати гравцям про мотивацію не варто: «металурги» за крок до нового сходження до євро кубків, а «хрестоносці» втікають у турнірній таблиці від «Говерли». Справді – «Волинь» має у пасиві найтривалішу у лізі серію без перемог і прагне її перервати.

Команда Анатолія Пісковця залишається наразі без дискваліфікованого Сильвіу Ізворану, під питанням також участь кількох гравців, які мають ушкодження. У Юрія Максимова з-поміж кадрових втрат виділимо дискваліфікацію Мкртчяна та Леонардо. Зате в складі будуть Мораєс і Траоре – найгрізніша зброя Максимова, яка на двох забила в чемпіонаті 20 голів.
Статистика матчів між суперниками у чемпіонаті України у вищому дивізіоні на боці «металургів». З 13 матчів донеччани виграли дев`ять поєдинків, двічі зіграли з лучанами у нічию і двічі програли. До слова, саме ці дві перемоги «Волинь» здобула на чужому полі – восени 2010 та навесні 2012 року. Торік у жовтні суперники поділили очки в Луцьку − 1:1, а сам матч запам’ятався скандальним пенальті від арбітра Вакса у ворота «Волині» та ефектним камбеком Савича на останніх секундах матчу.

Отож, чекаємо п’ятниці, 18.30 і гри на донецькому стадіоні «Металург». Арбітр поєдинку − Віталій Романов (Дніпропетровськ). Телетрансляцію здійснює канал «Футбол». Матч молодіжних команд відбудеться 2 травня о 13.00














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus