USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» у Словенії: «хрестоносці» забили у першому спарингу

27 Червня 2013 08:48
Перший контрольний поєдинок на другому літньому зборі у Словенії зіграли учора футболісти луцької «Волині», - повідомили у прес-службі клубу.

Суперником «хрестоносців» замість анонсованого раніше «Хайдука» став клуб «Сепахан» із Ірану. Команда тренера Златко Кранчара наразі також готується до нового чемпіонату у Словенії. Відзначимо, що у минулому сезоні іранці посіли третє місце.

«Волинь» зіграла двома різними складами у двох таймах. Утім, це не вплинуло на загальний перебіг подій на полі. Лучани домінували впродовж всього матчу, але тільки одного разу вразили ворота суперника. Цей гол було забито на 24 хвилині гри. Бікфалві розрізним пасом вивів на ворота одного з потенційних новачків команди, який перебуває у «Волині» на перегляді, й той з другої спроби добив м’яча у ворота іранців.

Впродовж матчу найкращі моменти у «Волині» мали Артем Щедрий, Петро Петрук, а Ерік Бікфалві традиційно небезпечно виконував стандартні положення. Утім, рахунок не змінився – 1:0 на користь українців.

Сьогодні вранці гравці «Волині» матимуть тренування, а увечері зіграють другий спаринг – проти австрійського «Штурму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus