USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» впевнено перемагає «Зорю». ВІДЕО

31 Жовтня 2011 09:01
Жахливі травми, курйози, червоні картки - таким бойовим видався 30 жовтня матч луганської «Зорі» проти луцької «Волині» в Алчевську.
Про це пише Футбол 24 .
Старт поєдинку шокував усіх: вже на 5-й хвилині Ліпартія, який вибіг на побачення з Романенком, замість удару по воротах, «в'їхав» у воротаря гостей, фактично «виключивши» того. У підсумку голкіпер «Волині» зазнав жахливої травми. Вердикт арбітра був миттєвим - червона картка для гравці «Зорі».
Звісно, грати весь матч у меншості не просто. Однак, забігаючи наперед, відзначимо, що господарі так і жодного разу не пробили у ствір воріт лучан, фактично безвольно програвши зустріч.
А от команда Кварцяного, схоже, зовсім не переживала за результат. «Хрестоносці» контролювали хід гри, однак в жодному разі її не форсували.
Така прямолінійна тактика луцького колективу дала результат в другому таймі, коли найкращий бомбардир чемпіонату Майкон, який вийшов на заміну, повернувшись на поле після дискваліфікації, замкнув подачу з кутового Пічкура - 1:0. Це став 11-й м'яч для бразильця в чемпіонаті.
Гра частенько переривалась свистками арбітра. Гравці моментами діяли дуже грубо. Як наслідок, стюарди не раз виходили на поле з ношами. Були й курйози у зустрічі: хавбек «Волині» Лопес не влучив у порожні ворота з двох метрів, пробивши над перекладиною.
Зрештою, гості свого добились на останній компенсованій хвилині - другий м'яч на рахунку Бути.
http://video.yandex.ru/users/ezhihno/view/2569
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 31 Жовтня 2011 09:21
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!
СВС Показати IP 31 Жовтня 2011 11:13
Что можно сказать.Одним словом МОЛОДЦЫ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus