USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» забила «Львову» 5 голів

10 Серпня 2011 09:19
Контрольний матч луцької «Волині» проти одного з аутсайдерів першої ліги ФК «Львів» закінчився рахунком 5:0.
Гра відбулася у вівторок, 9 серпня, у Луцьку. Про це пише сайт ФК «Волинь».
У звітному поєдинку лучани виступали експериментальним складом, за відсутності збірників Євгена Павлова, Олексія Бабиря та Ванче Шикова.
Крім того, ще кілька гравців «основи» одержали відпочинок після напруженого поєдинку в Маріуполі.
Втім, на перебіг гри до перерви такі ротації особливо не вплинули і головні події у поєдинку точилися поблизу воріт львів’ян.
А вже на дев’ятій хвилині зустрічі «Волинь» повела у рахунку: Майкон, перебуваючи по центру штрафного, одержав передачу з лівого краю, прийняв м’яч і невідпорно пробив точно в ціль.
Традиційний «дубль» бразильцю вдалося оформити на 24-й хвилині, коли він здійснив прохід лівим краєм, увірвався в карний і з гострого кута пробив повз голкіпера під дальню стійку – 2:0.
До перерви лучани могли ще принаймні двічі збільшити свою перевагу, але зробити цього не зуміли.
Після відпочинку на полі поряд з гравцями основного складу з’явилося й кілька дублерів, відтак на початку тайму гості зуміли провести кілька небезпечних атак, але до взяття воріт справа не дійшла.
Натомість, на 70-й хвилині Лопес, одержавши пас справа, увійшов в штрафний майданчик і чітким ударом в дальній кут довів рахунок до розгромного. А вже за шість хвилин Рамону також вдалося оформити «дубль» – Леандро зліва навісив на ближній кут карного, а Лопес у стрибку головою переправив м’яч в дальній кут.
Останній гол за хвилину до фінального свистка забив Віталій Приндета – після подачі кутового Євгеном Пічкуром зліва на дальню стійку, Віталій зумів виграти верхову боротьбу й кивком голови переправив шкіряного у сітку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus