USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Волинь» забила «Ниві» чотири голи. Для експерименту

16 Липня 2009 14:17
Останній спаринг перед стартом чемпіонату ознаменувався для «Волині» появою чергової когорти потенційних новачків. Серед них особливо виділялися форвард Тарас Кабанов, який заради «Волині» покинув ужгородське «Закарпаття», та захисник Олександр Радченко, котрий, щоправда, вийшов на поле лише у другому таймі. Про це 16 липня повідомляють «Волинські Новини».
Поєдинок розпочався з атак лучан, які відразу ж захопили ініціативу і розпочали накочувати свої атаки на ворота гостей. Однак, певна незіграність гравців давалася взнаки і до особливої небезпеки у дебюті поєдинку справа не дійшла. Натомість, експериментальна побудова захисної ланки, де зненацька на правому краї з’явився Максим Лісовий, дала змогу вінничанам спробувати удачі на контрвипадах.
Перший гол у ворота «Ниви» забив Кабанов на 20-й хвилині. Пічкур зліва накрутив двох опонентів і прострілив у карний, де Тарас зумів точно замкнути подачу – гол!
Останні п’ятнадцять хвилин першої половини гри пройшли знову під диктовку лучан, однак забити ще одного м’яча не вдалося.
 Після відпочинку наставники обох команд розпочали проводити численні заміни і ігровий малюнок обох колективів дещо «змазався».  Але на 54-й хвилині після подачі штрафного зліва кращий бомбардир першої ліги минулого сезону Олександр Пищур вистрибнув вище всіх і пробив головою – м’яч, вдарившись у поперечину, влетів у ворота – 2:0.
Минуло лише три хвилини і вінничани змушені були виймати з сітки й третій м’яч. У простій ситуації самотній Лопес зумів перестрибнути воротаря гостей і головою практично зняв шкіряного з рук кіпера, після чого добив його у порожні ворота, – інформує сайт уболівальників луцького ФК.
Зрештою, на 83-й хвилині «Нива» таки забила м’яч престижу. Радченко вирішив обіграти суперника неподалік карного, втратив м’яч і Бридня з меж штрафного потужно пробив під поперечину – гол.
Проте така різниця у рахунку довго не протрималася. На 85-й хвилині лучани могли претендувати на ще один одинадцятиметровий, щоправда, на цей раз він був не стовідсотковий і знову ж обійшовся без свистка арбітра. А за хвилину волиняни встановили остаточний рахунок гри. Мостовий з лівого краю лівою ногою чудово пробив штрафний удар в обвід стінки – 4:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus