USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» забила «Оболоні» єдиний переможний гол

27 Вересня 2010 08:47
Гра з «Оболонню», яка відбулася 26 вересня у Києві, стала для «Волині» успішною: луцька команда перемогла киян із рахунком 1:0.
У першому таймі дещо гострішими виглядали господарі поля. У підопічних Сергія Ковальця було два напівмоменти, і обидва за участі одного гравця – Павла Худзіка. Проте двічі у півзахисника «Оболоні» дуель виграв голкіпер «Волині» Неділько. Спочатку Віталій потягнув удар Худзіка головою з самого кута, а згодом зреагував на постріл впритул. Біля воріт пивоварів гаряче ставало лише після двох грубих помилок на виході Рибки. Проте жодного разу цим не зуміли скористатися луцькі футболісти. Про це інформує «Телеканал новин «24».
Другий тайм команди провели у більш швидкому темпі, проте це не відобразилося на видовищності матчу. Найкращий момент створила «Волинь», коли Майкон на побаченні з Рибкою не зумів переграти голкіпера, а хтось із його партнерів на добиванні влучив у захисника, що опинився на лінії воріт. А за п'ять хвилин до завершення арбітр матчу Мосейчук призначив доволі сумнівне пенальті за начебто фол Карамушки на Гошкодері. Ударом з точки Ващук розвів м'яч та Рибку по різних кутах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus