USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» залишає Першу лігу серією перемог

11 Червня 2010 10:23
У черговому 34-му турі чемпіонату України з футболу в Першій лізі луцька «Волинь» на виїзді переграла ПФК «Олександрію» з рахунком 0:1.

Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

ПФК «Олександрія» - «Волинь» - 0:1

10 червня. Олександрія (17-00). КСК «Ніка». 2800 глядачів. 34°С.

Судді: С.Берізка (Київ), М.Левко (Чернівці), А.Свистун (Чернігів)

Голи: Павлов, (53 хвилина).

Післяматчева прес-конференція:

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Хочеться в першу чергу сказати добрі слова на адресу Володі Шарана. Відчувається його вправна тренерська рука. Він зробив все можливе, витиснув все зі своїх гравців, щоб вони сьогодні були серед лідерів першості. З такою командою наступного року можна поповнити ряди Прем’єр-ліги.

Стосовно своєї команди, то ми грали на результат. Після голу було бажання втримати рахунок і це нам вдалося. Гадаю, що всі сьогодні скажуть, що ми не випадково вийшли в Прем’єр-лігу.

- Яке завдання ставить «Волинь» на Прем’єр-лігу?

- Я думаю, що крім «Динамо» та «Шахтаря» у нас не буде аж надто складних суперників. Будемо підтягуватися до них. Для цього вирішується питання забезпечення кадрами. Команда лише на п’ятдесят відсотків готова до Прем’єр-ліги. За умови, що вийдуть з лазарету наші основні гравці, а їх там сьогодні п’ять чоловік. Все залежатиме від фінансування.

Я також хочу сказати добрі слова на адресу Миколи Лавренка, який творить чудеса у цьому маленькому містечку. Він великий патріот. Усе, що він робить, будує, розвиває, буде мати гарне продовження. Я бажаю йому сто років життя і виходу наступного року у Прем’єр-лігу.

- Продасте Ндоє. І все буде добре?

- Сьогодні цього голкіпера в Європі хочуть бачити «ПСЖ» та кілька інших клубів. Але у них грошей не вистачить, щоб його купити... Будемо старатися утримати його в себе.

Володимир Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія»:

- Зрозуміло, що ми грали на повну самовіддачу, показали атакуючий, агресивний футбол. Іншого не могло бути. Тому і маємо певний результат у другому колі. Гадаю, що всі, хто сьогодні переглядав матч, залишився задоволеним. Були і у нас гострі моменти, але це футбол…

Думаю, що п’яте місце за підсумками цього чемпіонату для «Олександрії» - крок уперед, який можна записати до активу… Щодо кількісного складу на наступний сезон, то останнє слово - за президентом клубу. Йому вирішувати скільки повинно бути гравців у клубі 26, чи 34, як сьогодні має «Волинь».

Наступного разу ФК «Волинь» проведе товариську зустріч із київською «Оболонню» 23 червня о 17:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus