USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» здобуває перемогу у Трускавці

6 Липня 2009 18:15
Свій перший контрольний поєдинок на другому тренувальному зборі у Трускавці «Волинь» провела проти бурштинського «Енергетика». Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Гра видалася цікавою, з великою кількістю гольових моментів. «Енергетик» спробував побудувати свою гру на атаках, але під тиском волинян змушений був весь матч грати у своїй манері: оборона і розрахунок на стрімку контратаку. Гра розпочалася з атак «Волині» і вже на третій хвилині Пищур мав відкривати рахунок у матчі.
 
Гравець луцького клубу втік від опонентів і вийшов на ударну позицію, однак м’яч пролетів поряд зі штангою. Але через п’ять хвилин зусилля волинян призвели до взяття воріт. Проти Рамона Лопеса було порушено правила в чотирьох метрах від карного майданчика майже по центру воріт. Штрафний виконав Ярослав Кінаш, який ударом в «дев’ятку» заставив Карпова вийняти м’яч з сітки воріт.
 
Ще принаймні чотири рази волиняни мали реальні шанси для взяття воріт. Так на 22 хвилині Акімов вийшов сам на сам з голкіпером по правому краю та м’яч після удару в дальній кут пройшов поруч зі стійкою воріт. Три хвилини потому Акімов асистував Павлову, який пробивав з одинадцяти метрів, однак м’яч пролетів над поперечиною.
 
Ще через три хвилини Кінаш обіграв трьох опонентів увійшов в карний і завдав підступного удару, та знову м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт. І за хвилину до закінчення тайму той таки Павлов зі зручної позиції ударом головою не влучив у площину воріт.
 
За весь перший тайм бурштинці одного разу мали шанс забити м’яч у відповідь. На 41хвилині гостра контратака завершилася прострілом вздовж воріт, однак нападник не влучив по м’ячу.
У другому таймі перебіг подій на полі не змінився, хоча було більше боротьби у центрі поля, ніж в першому таймі. «Енергетик» за весь тайм мав напівмомент для взяття воріт на 64 хвилині, а волиняни як мінімум п’ять. Павлов, Пищур, Лопес і двічі Марковець могли засмутити воротаря суперника, проте забити бодай один м’яч не вдалося.
Отож, мінімальна перемога волинян над «незручним» суперником при переконливій грі, – повідомляє сайт луцького ФК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus