USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» здолала бронзових призерів чемпіонату Латвії

7 Лютого 2012 18:33
«Волинь» мінімально переграла бронзових призерів чемпіонату Латвії «Даугаву» з Даугавпілса.
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».
Гру луцька команда розпочала за такого складу: Шеліхов, Брдаровськи, Стевич, Кравченко, Кінаш, Пічкур, Гобер, Бабир, Том (бразильський гравець, що перебуває на перегляді), Савіч, Шумахер.
На початку гри суперники приглядалися один до одного ‒ до ударів по воротах і особливих загострень справа не доходила. Майже весь перший тайм гра пройшла за територіальної переваги «Волині». «Даугава» в одній з нечисленних своїх атак зуміла відзначитись пострілом у поперечину воріт Шеліхова. Перший тайм завершився нічиєю.
У перерві у складі «Волині» відбулось дві заміни: замість Шеліхова у ворота став Романенко, а замість Бабира на поле вийшов Лопес.
У другому таймі суперники відчутно «пожвавились» і почали грати значно «гостріше». Після однієї з атак мʼяч знову потрапив у поперечину воріт лучан, а згодом, після виходу тет-а-тет, «Волинь» врятував Романенко.
На 65 хвилині після подачі кутового Савіч майстерно обіграв захисника «Даугави» та пробив точно в ціль. Відтак, рахунок відкрито: 1:0.
До кінця гри «Волинь» продовжувала атакувати, проте жодного моменту футболісти так і не змогли реалізувати.
У підсумку «Волинь» переграла латвійців з рахунком 1:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus