USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» зіграла з «Динамо» унічию

25 Березня 2011 10:45
У четвер, 24 березня, «Волинь» провела традиційний товариський матч проти сусідів – брестського «Динамо», який закінчився нічиєю.
Лучани у першому таймі володіли відчутною територіальною перевагою, яку втім, тривалий час не могли втілити в голи, – пише сайт ФК «Волинь».
Непогані шанси відзначитися були у Соріна Парасківа на 12-й хвилині, коли він потужно пробив з-за меж штрафного, але м’яч прокотився повз дальню стійку, та Богдана Карковського, який замикав подачу кутового на 30-й хвилині, та пробив повз «дев’ятку» воріт суперника.
Динамівці також мали кілька нагод відкрити рахунок, але кілька їхніх небезпечних контратак були ліквідовані Віталієм Недільком та захисниками «Волині».
А після удару з розвороту з 15 метрів когось із форвардів з кута штрафного майданчика м’яч пройшов над хрестовиною воріт лучан.
Зрештою, добитися успіху вдалося таки господарям. На 40-й хвилині Євген Пічкур пробив зі штрафного справа і шкіряний влетів у дальній кут воріт «Динамо».
Відразу після відпочинку «Волинь» свою перевагу подвоїла. Пічкур протягнув м’яч по лівому флангу, віддав у штрафний майданчик Парасківу, а той навісив на вільну дальню стійку, звідки Рамон Лопес головою заніс м’яч у ворота – 2:0.
Здобувши таку перевагу «Волинь» дещо розслабилися, чим уміло скористалися гості.
Дві їхні контратаки на 58-й та 76-й хвилинах завершувалися голами у ворота лучан. Відразу після того, як рахунок став нічийним, лучани знову додали у швидкості і затисли гостей на їхній половині поля.
Мав забивати Лопес, але пробиваючи через лежачого воротаря у рамку не влучив.
Динамівці ж, навпаки, відзначилися шаленим голом здалеку за шість хвилин до фінального свистка.
Попри ряд замін, коли на поле вийшли гравці молодіжного складу, «Волинь» продовжувала атакувати й на останній хвилині Олег Герасимюка зупинили підніжкою на вході у штрафний майданчик справа.
Арбітр призначив пенальті і Лопес ударом з лівої встановив остаточний рахунок – 3:3.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Капати Львів Показати IP 25 Березня 2011 11:59
Ми вас накажем. Колгоспне поле - колгоспна команда!!! В 1-у лігу!!!
СуперФанатило Волині до Капати Львів Показати IP 25 Березня 2011 14:33
Ти за будеш звідки приїхав. Хуліган такий. Вівця.
FCVL Hools Показати IP 26 Березня 2011 17:38
Так як приїдете-так і поїдете)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus