USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь зустрічала Всеукраїнську велоестафету. ФОТО

7 Вересня 2009 12:05
Уже п’ятий рік поспіль Всеукраїнський та обласні центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту провели Всеукраїнську велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну!» з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Про це 7 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформують організатори дійства, Волинь зустрічала велосипедистів із Закарпаття, Чернівців, Івано-Франківщини та Львівщини на кордоні з Львівською областю (село Журавники Горохівського району) 5 вересня. Велогонка територією області пройшла через Горохівський, Луцький, Ківерцівський райони та місто Луцьк, де на кордонах між районами велосипедистів урочисто зустрічали з хлібом та сіллю. На цьому етапі велопробігу брали участь понад 80 учасників.
 
У місті Луцьку урочиста зустріч учасників велоестафети відбулася в обласному військовому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою, де велосипедистів зустрічали представники влади, фізкультурно-спортивної громадськості та засобів масової інформації.
 
Під час урочистості капітану команди вручили прапора Волинської області, який пронесли маршрутом велоестафети та встановили під час фінішу 12 вересня 2009 року в столиці України – Києві на Майдані Незалежності.
 
Для спортсменів організували показові виступи юних ліцеїстів. На святі зібралася велика кількість глядачів (приблизно 300 осіб).
 
На другий день, 6 вересня, учасники велопробігу продовжили свій рух до кордону з Рівненською областю, де їх урочисто зустрічали представники Рівненщини.
 
Довідково:
 
Цей захід охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно: до Києва велосипедисти стартують Східним з Луганська, Південний з Севастополя та Західним маршрутом з Чернівців. Загальний кілометраж кожного маршруту, не залежно від гілки напрямку, в середньому становить 1500 кілометрів. З статистичними даними Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» є наймасовішим європейським велопробігом
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus