USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волині» та «Зорі» доведеться смажитися на сонці

4 Серпня 2010 11:32
Футбольна Прем'єр-ліга задовольнила прохання головного тренера збірної Мирона Маркевича про перенесення графіка ігор – через спеку перенесуть на вечір більшість матчів, однак «Волині» та «Зорі» наказали «засмагати» о 16:00.
Про це інформує Gazeta.ua.
Керівництво Прем’єр-ліги після офіційного звернення тренерського штабу збірної України вирішило зглянутися над командами-учасниками чемпіонату і перенести кілька матчів на більш пізній час.
Відтак, суботній матч між «Оболонню» і «Кривбасом» був перенесений із 17:00 на 21:00. Недільний ж поєдинок між київським «Динамо» і донецьким «Металургом» посунуть на 21:00 із 18:00.
Як мінімум чотири клуби все ж доведеться грати за 40-градусної спеки. У суботу, 7 серпня о 16:00 на спеку вийдуть «Волинь» - «Зоря».У неділю - «Карпати» - «Арсенал».
Нагадаємо, раніше головний тренер Збірної України Мирон Маркевич та голова Комітету збірних ФФУ Семен Альтман заявили, що призначення матчів на настільки спекотний період викликало у багатьох кандидатів у збірну порушення функціонального стану. Він закликали призначати матчі не раніше 19:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus