USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка зупинилась за крок до медалей

22 Серпня 2016 07:00
Лучанку Марію Повх відділило 0,3 секунди від бронзової нагороди бразильської Олімпіади. Наша спортсменка у складі байдарки-четвірки разом з Світланою Ахадовою із Вінниці, Анастасією Тодоровою з Южного та Інною Грищун із Хмельницького посіла четверте місце на дистанції 500 метрів.

Зазначимо, в «синьо-жовтій» команді перед Олімпіадою відбулися кадрові зміни. Традиційно у жіночій збірній виступала Марія Кічасова, зараз її місце зайняла Світлана Ахадова. В оновленого екіпажу у складі Повх/ Ахадова/ Тодорова/ Грищун за плечима всього два етапи Кубка світу та дві гонки тут на Олімпіаді, одну з яких українки завершили за рекордно для себе часом.

Українська «четвірка» після перемоги на етапі Кубку світу в Дуйсбурзі була одним із фаворитів Олімпійських ігор. Головні конкуренти – Угорщина, Білорусь та Німеччина – більш досвідчені екіпажі, які мають не один міжнародний старт за плечима.

Довгий час українки йшли на четвертому-п’ятому місці, на фініші зробили потужний ривок, але випередити білорусок не зуміли, відставши на 0,3 секунди. 1.34,214 проти 1.33,908.

У переможниць – збірної Угорщини – 1.31,482. Відзначимо, що Данута Козак перемогла в Ріо в усіх видах 500-метрової програми, в яких стартувала – «одиночці», «двійці» та «четвірці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus