USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянки здобули перемогу на чемпіонаті України з футзалу

1 Квітня 2017 09:29
Фінал чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2000-го року народження днями завершився у Полтаві. Участь у змаганнях взяло 8 команд, дві з яких представляли Волинську область. Це команда "Ладомир" з Володимир-Волинського, яка привезла на турнір 2 ігрові склади.

Переможцем групи А за результатами змагань стала команда "Лідер" з міста Кобеляки, Полтавської області. Другу сходинку зайняли дівчата з КДЮСШ-8 Харкова, на третій позиції опинилися представниці міста Славутич, що на Черкащині. Всі вони почергово обіграли волинянок з другої команди "Ладомира". В результаті у кожної з команд в активі було по 5 очок, та все ж найкраща різниця м'ячів була у команди з Полтавщини.

У групі Б відразу виділився лідер, яким стала команда "Ладомир-1" (минулорічний переможець подібних змагань). Вони впевнено пройшли весь шлях в групі та без проблем пробилися до фінальних поєдинків. Другу сходинку в групі "Б" виборола команда з Конотопа.

На третьому місці завершили змагання дівчата зі Славутицької КДЮСШ, які у матчі за третє місце з рахунком 1:5 обіграли конотопчанок.

Матч за п'яте місе проходив у надзвичайно напруженій боротьбі, в якому харків'янки з КДЮСШ не без проблем переграли Багіру IMS з Лимана, що на Одещині.

7 місце зайняли гравці команди "Ладомир 2", обігравши "Майстрів мяча" з Харкова.

У фінальному поєдинку волинські футзалістки з команди "Ладомир 1" не зустріли жодного спротиву та з рахунком 6:0 перемогли представниць полтавської області, команду "Лідер".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus