USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Волиняни претендують на участь в Олімпійських іграх

6 Березня 2016 12:21
Четверо волинських спортсменів здобули олімпійські ліцензії до збірної України, а ще четверо виконали олімпійські нормативи.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму обласної ради, 3 березня.

Зі слів заступника начальника відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігоря Дмитришина, минулого тижня підвели спортивні підсумки 2015 року.

З олімпійських видів спорту область здобула 54 тисячі залікових очок, що на 7 тисяч більше, ніж за підсумками 2014 року. Серед областей третьої групи Волинь посіла друге місце, обігнавши 8 областей, у тому числі Закарпаття й Хмельниччину. Випереджає Волинь за спортивними досягненнями лише Рівненська область. До слова, у 2014-му, Волинь була третьою в групі.

З неолімпійських видів спорту Волинь також друга (у 2014-му була на 4 місці), отримавши 75 тисяч залікових очок.

Крім того, Волинь має 8 претендентів з високими шансами представляти область на Олімпійських іграх в Бразилії. Четверо волинян уже здобули олімпійські ліцензії до збірної України. Ще четверо виконали олімпійські нормативи з легкої атлетики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus