USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни у Ріо: «Приїхали не відпочивати, а боротися»

8 Серпня 2016 16:32
Метальниця молота Ірина Климець у ці дні акліматизується та готується до свого старту у Ріо-де-Жанейро. Волинянка розповіла прес-службі Федерації легкої атлетики Волинської області про перші дні в Бразилії, - йдеться на сайті Федерації.

- В кімнаті живу з метальницею спису Катериною Дерун. Ми так постійно і на зборах разом мешкаємо. А ще в нашому блоці живуть Наталя Погребняк, Анна Корнута і Наталя Золотухіна, - розповідає Ірина Климець. - Тренуюся наразі на тренувальному стадіоні. До речі, сектор і умови для тренувань дуже хороші.

Олімпійський стадіон поки закритий, його бачила тільки з вікна автобуса. Через кілька днів нам дозволять з 10.00 до 13.00 оглянути сектор, у якому змагатимемося.

Із понеділка ми починаємо тренуватися розминочному стадіоні, який поруч із олімпійським. 10 серпня усім метальницям молота повідомлять кваліфікаційний норматив, який дозволить виступити у фіналі. І взагалі буде відома додаткова інформація про кількість учасників, групу, у якій відбуватиму кваліфікацію.

- Чи важкою була акліматизація?

- Скажу так – це нелегко пережити. Акліматизація, як і дорога до Ріо, важка. Але вже у неділю та в понеділок почуваюся краще. Інша річ – умови життя в олімпійському селищі. Тут справді всяке трапляється. І данців обікрали, і прибираємо в кімнатах самі, і двох осіб неподалік убили бандити, і речі цінні в кімнати спеціальні ховаємо, коли виходимо з кімнати… Але на це все намагаємося не звертати уваги, бо приїхали не відпочивати, а боротися за медалі. Загалом перебування в Олімпійському селищі мені дуже подобається. Нові знайомства, багато нових друзів, спілкування. Церемонія відкриття просто була незабутньою. Найбільше сподобався феєрверк, танці в карнавальних костюмах. Сподіваюся, що мене і всю збірну дуже зарядив позитивно наш вихід на церемонії відкриття. Адже це була «Маракана» і наша олімпійська збірна. Але про всі ці емоції вже намагаємося забути, адже головне попереду. Старти і, сподіваюся, вдалі для мене особисто і всієї команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СТОП Показати IP 8 Серпня 2016 19:53
головне участь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus