USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни здобули призові місця на змаганнях з вільної боротьби

4 Грудня 2018 21:51
Чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та кубок України серед жінок проходив у місті Бровари З 29 листопада до 2 грудня. Про це повідомляє прес-служба відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

На чемпіонаті України учень Волинської обласної ШВСМ Михайло Даценко у ваговій категорії 125 кг виборов друге місце. Третє місце у ваговій категорії 79 кг здобув вихованець КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа управління освіти Ковельської міської ради» Тимур Романюк.

За підсумками кубку України серед жінок призерами змагань стали: Лілія Горішна – 1-ше місце (вагова категорія 53 кг), ВОШВСМ; Анастасія Остапук – 1-ше місце (вагова категорія 59 кг), ВОШВСМ; Ірина Остапук – 2-ге місце місце (вагова категорія 62 кг), ВОШВСМ;

У загальнокомандному заліку команда Волинської області на кубку України серед жінок зайняла 4-те місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus