USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Здоров'я по-волинськи: у 71 рік - на бігову доріжку

3 Січня 2014 18:28
Свята — святами. А біг — за розкладом. На бігову доріжку Олександра Майданського кличе багаторічна звичка, - повідомляє «Телевізійний центр Ковель».

Ще коли був хлопчаком, щодня долав шість кілометрів в Новодібровську семирічну школу, де почалась його шкільна наука. Згодом вже навчався у Голобах: і, щоб дістатися до школи, потрібно було пройти вже 10 кілометрів.

Не поривав зі спортом і в подальшому житті, коли вчителював і працював автомеханіком. На початку 80-х доля закинула його в Африку: молодий радянський інженер викладав у дружній Гвінеї автосправу. А заодно і переймав у місцевих вміння швидко бігати та бути витривалим на дистанції.

Перетнувши 70-річний життєвий рубіж, Олександр Іванович став спортивним багатоборцем: окрім бігу залюбки грає в футбол. Під керівництвом заслуженого тренера України Валерія Дружиновича займається в тренажерному залі та мріє про особистий рекорд у жимі штанги.

Нині Олександр Майданський ще й активіст ГО «Спарта» та спортивного клубу «Ковель». Він — учасник різноманітних марафонських пробігів та спортивних шоу. Але, як і раніше, зі спортом у нього - все серйозно.

Він народився у рік Коня. А тому переконаний: 2014-ий буде вдалим. І для нього. І для України. Головне — не стояти на місці. А повсякчас рухатися вперед.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus