USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зусиллями медиків Волині смертність серед населення нижча середньої

16 Червня 2017 10:21
Більше 23 тисяч працівників охорони здоров’я на Волині відзначатимуть у неділю, 18 червня, своє професійне свято – День медичного працівника.

Про це йшлося під час прес-конференції в управлінні охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації 16 червня.

Керівник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк відзначив: «Я вважаю, що це свято не тільки медичного працівника, а й усіх, хто працює в галузі охорони здоров’я, тому що в наданні якісних медичних послуг однаково задіяні як медичні працівники, так і бухгалтерсько-економічна служба, водії, всі ті, хто забезпечує життєдіяльність закладів охорони здоров’я».
Він також повідомив, що загалом на Волині таких осіб – більше 23 тисяч і вони працюють у 88 закладах охорони здоров’я.

Було підкреслено, що уже багато років показники малюкової, материнської та загальної смертності на Волині нижчі від середніх загальнодержавних.

«Галузь охорони здоров’я Волині на сьогоднішній день у межах того фінансування, яке виділяється, здатна виконувати ті завдання, які на неї покладаються», – наголосив Ігор Ващенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 16 Червня 2017 13:52
Дійсно молодці, ще й за таку зарплатню.. Сам свідок як борються за кожне життя (кардіологія 2 -ї лікарні) А така боротьба йде у всіх відділеннях лікарень.
? Показати IP 16 Червня 2017 15:24
Поки ще є ЛІКАРІ які навчалися при Радянській Владі-будемо жити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus