USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинянин виграв марафон у Німеччині

25 Травня 2016 11:35
Тріумфом українців завершився 17th Gutenberg Marathon у Майнці. У змаганнях серед чоловіків наші атлети зайняли весь п’єдестал, а серед жінок оформили переможний дубль.

Приємно, що в Майнці переміг волинянин Юрій Русюк.

Він тримався у лідируючій групі від старту. Спека внесла свої корективи – не всі спортсмени змогли фінішувати або показати результати, на які розраховували. Зі слів організаторів, вдягнений Русюком капелюх зіграв йому на руку.

Про це йдеться на сайті Федерації легкої атлетики Волинської області.

Приблизно з 30 кілометра почалося його соло і єдиним, кого міг остерігатися Юрій, був ще один українець - Антон Потоцький. Проте Русюк більше ніж на 25 секунд до себе не підпускав. На фініші спортсмени показали час 2:20.31 і 2:21.14 відповідно. Третім прийшов ще один українець - Олександр Бабарика (2:25.42).

Відзначимо, що Русюк дуже впевнено проводить сезон. В цьому році в Юри вже було «срібло» наКиївському півмарафоні у квітні, а також «золото» на Ковельскому півмарафоні у травні.

У жінок в Майнці перемогла Катерина Карманенко, яка 9 травня тріумфувала на Ковельскому півмарафоні. Час рівнянки на фініші – 2:44.39.

Відзначимо, що і Юрій Русюк, і Катерина Карманенко представлятимуть Україну 6-7 липня на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики, який відбудеться в Амстердамі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus