USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин здобув бронзу на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

20 Червня 2017 12:54
Волинянин Станіслав Здробилко здобув призове місце на чемпіонаті світу з класичного пауерліфтингу серед юніорів 19 червня у Мінську.

Він посів 4 місце у сумі триборства у ваговій категорії до 83 кг, поступившись представникам США та Росії.

Про це повідомив у Фейсбуці Заслужений тренер України, тренер команди "Volyn Strength" Олег Хом'як.

"У присіданні спортсмен зафіксував 260 кг; у жимі лежачи 180 кг, які принесли йому малу бронзову нагороду.

У тязі підкорились 257,5 кг, які дозволили Стасу у сумі триборства (697,5 кг) перевиконати норматив майстра спорту України міжнародного класу. Щиро дякуємо за неоціненну допомогу та підтримку тренерам збірної команди України Віктору Налейкіну, Сергію Федоренку та президенту федерації пауерліфтингу України Сіражутдіну Базаєву", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше в Мінську лучанка Оксана Гронович стала чемпіонкою світу з класичного пауерліфтингу серед юніорок та встановила рекорд України в тязі та сумі триборства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus