USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська олімпійка із Любомльщини не має підтримки рідного району

1 Серпня 2008 07:40
Керівництво Любомльського району, де народилася та виросла спортсменка, яка представлятиме Волинь на Олімпійських іграх у Пекіні, повністю ігнорує її досягнення. Про таке ставлення знана ходачка Надія Боровська розповіла 31 липня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
 
За словами пані Боровської, за десять років її спортивної діяльності вона не отримала найменшої подяки та жодних привітань із боку керівництва Любомля. Влада цього району не відчувала гордості за свою землячку ані під час змагань за рідний край, ані тепер, коли вона їде на Олімпійські ігри до Пекіна.
 
Надія Боровська висловила подяку волинським можновладцям та міському голові Луцька за їхню підтримку: як моральну, так і за матеріальну. Як розповіла спортсменка, під час наступної сесії облради буде розглядатися питання про надання волинським олімпійцям квартир.
 
Довідково:
 
Надія Боровська у Пекіні боротиметься за медаль Олімпійських ігор-2008 зі спортивної ходьби. Стартує на ХХІХ Іграх 21 серпня 09.00 – 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 10:33
ну і що з того, мало людей трудиться, рятує життя, й так далі й подяки не отримують взагалі, а тут спортсменка й все всі на "кіпіші".
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 08:29
все таки досягти можливості для участі в олімпійських іграх дано одиницям. Талановитим людям. Тому і ставлення повинно було б бути відповідним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus