USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За метр до нормативу: волинська молотобійка метнула молот на 70 метрів

15 Травня 2017 18:12
На Всеукраїнських змаганнях з метань на призи Олександра Крикуна в Умані волинська молотобійка Ірина Климець в заключній шостій спробі метнула молот на 70 метрів. Це кращий особистий результат Ірини в цьому році.

Спроба дозволила Климець виграти змагання, причому у секторі того дня змагалися найсильніші українські метальниці молота – Наталя Золотухіна з Черкас та Ірина Нововожилова з Нової Каховки.

Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики Волинської області.

- Психологічний бар`єр подолано, нарешті мені вдалася спроба на 70 метрів. Тепер необхідно поліпшити й цей показник, адже норматив на чемпіонат світу у Лондоні становить 71 метр, - розповіла Ірина.

Ймовірно, що показувати цей результат Климець разом із своїм тренером Романом Черкашиним планують на луцькому Командному чемпіонаті України на початку червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Травня 2017 23:39
дайте їй серп, то вона його ще далі закине!
вітання Показати IP 16 Травня 2017 07:52
Молодець Іринка! але тренується на закинутому стадіоні бувшої військової частини . Такой брильянт в таком навозе! Агов владо!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus