USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинські дівчата стають професійними футболістками

28 Грудня 2014 08:00
Жіночий футбол на Волині активно розвивається. Окрім перемог на Всеукраїнських змаганнях, наші краяни отримали запрошення увійти до складу збірної України.

Про це йшлося під час підсумкового засідання результатів роботи Федерації футболу на Волині.

«Жіночий футбол у нашому краї набуває популярності. Про це свідчить те, що активно проводяться чемпіонати і турніри. Окрім того, серед досягнень – перемога у змаганнях Всеукраїнського рівня, коли дівоча збірна Волинської області виборола третє місце. Змагалися дівчата 1997-го року народження і молодші», - доповідає голова комітету Федерації футболу Волині Василь Кохановський.

Волиняночки таки дійсно люблять футбол, каже Кохановський, адже активно записуються у жіночі секції, які діють в Луцьку, Ковель, Локачах, Горохів та Маневичах.

Окрім того, волинських спортсменок оцінили на всеукраїнському рівні. Трьох футболісток запросили у збірну України U-18 і одну - в збірну України U-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Грудня 2014 11:10
Волинські дівчата стають професіоналками...
стоп Показати IP 28 Грудня 2014 16:43
кохановский просто бреше
google Показати IP 29 Грудня 2014 09:18
А де фото футболісток? На гарненьких спортсменок було б приємніше поглянути, ніж на обписаний фломастером м'ячик :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus