USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські козаки – найсильніші воїни світу

21 Грудня 2015 21:00
Із прадавніх часів вишиванки, немов залізна броня, берегли життя козаків. Сьогодення – не виняток, адже життя вимагає від нас сміливості і рішучості, змушує долати труднощі і захищати рідну землю. Майбутніх чоловіків виховують бойові мистецтва – український національний вид спорту «Козацький Двобій», на змаганнях з якого волиняни показали себе якнайкраще.

Нещодавно Харківський Палац Спорту прийняв гостей з 11 країн Світу: Азербайджан, Туреччина, Конго, Узбекістан, Білорусь, Марокко, Нігерія, Росія, Молдова, Румунія і Таджикістан – учасників ІІІ Чемпіонату Світу з Козацького Двобою та ММА. Долучилися до цього спортивного свята й волиняни – членів збірної команди України. Всі вони зуміли передати красу рідного краю і любов до України, адже, як один, були вдягнені у вишиті сорочки і шаровари.

У команду Волинської області увійшли бійцямі Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд», які вкотре підтвердили високий рівень майстерності, здобувши 7 золотих нагород і 3 бронзи. Таким чином наші краяни принесли збірній Україні командне золото Чемпіонату.

Результатами напружених двобоїв за правилами рукопашного бою та ММА стали блискучі перемоги наших хлопців: Шрамко Олег (дворазовий чемпіон Світу та володар Кубку Світу з козацького двобою), Борзенко Денис (переможець всеукраїнських та міжнародних турнірів з рукопашного бою), Ковальчук Назар (віце-чемпіон України з фрі-файту та бойового самбо), Петрощук Максим (володар Кубку світу з ММА, призер чемпіонату Європи з бойового самбо), Толосюк Владислав (дворазовий чемпіон Світу з козацького двобою, переможець міждержавного турніру з рукопашного бою), Козлюк Віктор (багаторазовий чемпіон України з рукопашного бою), Альберда Олексій (призер Чемпіонату Європи з бойового самбо, чемпіон України з рукопашного бою). Бронзу вибороли: Бахмачук Дмитро (переможець всеукраїнських турнірів з рукопашного бою), Горчинський Максим (віце-чемпіон Світу з козацького двобою) та Піддубний Юрій (чемпіон Європи з універсального бою).

Окрім цих високих здобутих перемог, волиняни продовжили тріумф успішно виступивши наступного дня на Всеукраїнському турнірі з бойового самбо на честь Святого Миколая Чудотворця у місті Шепетівка, Хмельницької області. Тамбронзу здобув Матюшик Олександр, срібло – Борзенко Денис, Ковальчук Назар іГорчинський Максим, а золото – Шрамко Олег.

Перемоги на обох стартах далися нашим бійцям вкрай важко, оскільки в них зовсім не було часу, аби відновитись після Чемпіонату Світу з Козацького Двобою та ММА. Тож треба віддати належне проявленій мужності та героїзму наших хлопців.

Тренер, керівник організації, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Кулаков у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини розповів, що участь у змаганнях стала можливою завдяки підтримці небайдужих людей.

«Ми висловлюємо щиру подяку благодійному Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та особисто Олександру Віталійовичу Товстенюку і Ігорю Петровичу Палиці за надання матеріальної допомоги для забезпечення поїздки збірної команди Волинської області на Чемпіонат Світу; ПрАТ «Едельвіка» та особисто Юрію Анатолійовичу Переходько за забезпечення збірної команди Волинської області чудовим національним вбранням», - зауважив пан Олександр.

Та додав, що наполеглива праця спортсменів та тренерського складу – запорука високого рівня професійного спорту на Волині, що незабаром ще гучніше «прогримить» не лише на всеукраїнських, а й світових аренах.

Нагадаємо, нещодавно редакція Інформаційного агентства Волинські Новини повідомляло про те, що молоді тренери й талановиті спортсмени об’єдналися у громадську організацію «Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Микола Показати IP 21 Грудня 2015 21:22
Молодці хлопці!!!!
козак Показати IP 21 Грудня 2015 21:28
Молодці хлопці!!!!!
Степан Показати IP 21 Грудня 2015 21:43
Уряяяя!
Юра Показати IP 22 Грудня 2015 12:04
Кулаков, а чого ж ти такий МСМК линяєш від АТО? І розкажи-но, в якому з чиновницьких кабінетів ти придбав звання МСМК?
Кулаков до Юра Показати IP 25 Грудня 2015 19:22
Всім клавіатурним спортсменам і захисникам Вітчизни, типу "юра", повідомляю: 1. Я не отримував повідомлення чи повістки до військкомату, проте роблю не менше для країни, займаючись підготовкою і вихованням молоді. 2. Звання МС з рукопашного бою виконав на Чемпіонаті України, здобув бронзу Чемпіонату Світу(м. Будапешт,2012), звання МСМК виконав на Чемпіонаті Світу з козацького двобою(м. Харків,2014-золота нагорода). 3. Хто має питання стосовно кваліфікації тренерів чи рівня майстерності спортсменів ВРКБМ "Прайд", пропоную відірватися від комп'ютерів і потренуватися з нами. Звичайно, якщо стане сміливості не обмежитись лише коментами.
Інна Показати IP 22 Грудня 2015 12:37
Молодці і хлопці та тренер!!!!
Костянич Показати IP 22 Грудня 2015 13:51
Козлюк Вітьок - красавчик!!!!! Так тримати, братан!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus