USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські ультрас «одягали» бійців АТО за допомогою футболу

14 Вересня 2014 21:00
Благодійний футбольний турнір, під час якого збирали кошти на амуніцію для бійців батальйонів «Айдар» та «Азов», відбувся сьогодні, 14 вересня.

Зі слів координатора турніру Тараса Третяка, в колі фанів ФК «Волинь», більш відомого як Йофі Тофі, ідея організації спортивного заходу виникла спонтанно. Таким чином волинські ультрас вирішили зібрати гроші для того, щоб допомогти обмундируванням для бійців добровольчих батальйонів, які воюють на Сході України.

«Нашим хлопцям, які приїхали у Луцьк на декілька днів, потрібно допомогти з обмундируванням та зібрати необхідні речі», - зазначив Тарас Третяк.
Попри те, що організовували турнір фани самотужки, не обійшлось і без сторонньої допомоги. Зокрема, оргкомітет подякував за надане місце для організації ігор керівництву Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Як зазначають організатори, до спортивного дійства міг долучитись будь-хто з охочих. Для цього було достатньо зібрати команду з 7 осіб та заплатити стартовий внесок у розмірі 200 гривень. Всього в благодійному футбольному турнірі взяли участь 14 команд.

Переможців турніру обіцяють нагородити кубком та пам’ятними грамотами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Вересня 2014 21:48
А Надія проти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus