USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волинські діти-футболісти активно перемагають

20 Травня 2013 12:13
Поєдинки 15-того туру чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України зіграли чотири команди ДЮФШ «Волинь» у суботу, 18-того травня. Три гри з чотирьох волиняни перемогли.

Про це інформують на офіційному сайті ФК «Волинь».

Так, у Чернівцях «Волинь» U-16 (тренер Ярослав Комзюк) забила три м’ячі у грі з командою «Буковина». Усіх їх провів у ворота суперників Артем Дудік. Команда U-14 під керівництвом Володимира Мозолюка програла свій матч 0:1 після прикрої помилки голкіпера, який посковзнувся на мокрому від дощу газоні. Незважаючи на те, що весь матч «волиняни» атакували, але зрівняти рахунок не змогли.

У Луцьку ж «Волинь» U-15 (тренер Василь Войтович) буквально «розромила» команду «Поділля» - 6:1, причому п’ять голів у матчі забив Руслан Чилій. Підтримали результативний запал своїх колег хлопці із U-17 (тренер Микола Кльоц). Вони вели у рахунку в грі проти хмельничан 4:0 і виграли 5:2. Не обійшлося і в цьому матчі без хет-трику. Його зробив нападник Артем Шурпік.

У наступному турі, який відбудеться 25 травня, «Волинь» U-14 та U-16 вдома прийматимуть «Поділля», а наші команди U-15 та U-17 на виїзді змагатимуться із «Буковиною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus