USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинські футболісти на «сільському» Чемпіонаті України . ФОТО

12 Серпня 2013 11:45
11 серпня завершився Чемпіонат Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» АПК України з футболу сезону 2013 року. У змаганнях взяли участь 6 команд - з Рожищенського, Ковельського, Камінь-Каширського, Іваничівського, Горохівського, Турійського районів.

Згідно з положенням Чемпіонату брати участь у змаганнях могли тільки сільські жителі свого району.
До самого закінчення Чемпіонату змагалися за перше місце команди «АМАКО» Ковельського району, тренер – Володимир Чубара, та «Топільно» Рожищенського району, тренер – Михайло Сомик. В останньому турі вони зіграли матчі з місцевими командами в Лукові та Нових Червищах.


Футболісти з Рожищенського району не змогли здобути перемогу та завершили матч в нічию 2:2, а футболісти з Ковельського району здобули перемогу 2:0, а також і звання переможців Чемпіонату.
Ще в одній грі туру зафіксували перемогу команди ФК «Мар’янівка» над командою Іваничівського району з рахунком 4:3.

Та це не завадило представникам Іваничівського району завоювати третє місце.
Крім звання «Чемпіон Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з футболу» команда «АМАКО» здобула право представляти область на Чемпіонаті України серед сільських команд. А він відбудеться 23-25 серпня в Недригайлах Сумської області.

Тренери та футболісти команди Ковельського району дякують за підтримку та допомогу в участі у змаганнях представникам відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ковельської райдержадміністрації та компанії «АМАКО».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петьо Показати IP 13 Серпня 2013 16:59
грамотєї - В НЕДРИГАЙЛАХ Сумської області ))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus