USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рукопашники Волині знову кращі у Бресті. ФОТО

15 Листопада 2013 12:00
Команду Волині з рукопашного бою успішно відзначилася під час Х-ого міжнародного турніру у Бресті, що відбувся 9-11 листопада.

Участь в змаганнях взяли команди Білорусі, Росії та України. Команду з області представили спортсмени Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ», клубу рукопашного бою «Інсайт», Волинського осередку ФСТ «Динамо» України тощо.

В цілому у турнірі брало участь близько 300 учасників, тобто 23 команди. В окремих віко-вагових категоріях їх кількість коливалась від 10 до 20 учасників. Для здобуття перемоги необхідно було послідовно здолати чотирьох, п’ятьох супротивників, які чинили опір.

Випробування турнірною боротьбою дозволило стати півфіналістом змагань Денису Рудому («РУБІЖ»), бронзові нагороди турніру вибороли Юрій Піддубний, Олег Федік («Інсайт») та Євген Павчук («Динамо»). На вищу сходинку п’єдесталу пошани зійшли вихованці «РУБІЖу» Ігор Сковородецький, Павло Михайлуца, Андрій Супрунюк та Андрій Заболотний.

Пам’ятними призами організатори турніру відзначили Ігоря Сковородецького (номінація «Наймолодший учасник турніру», Андрія Заболотного (номінація «Воля до перемоги»). До слова, Андрій отримав у першому ж двобої суттєве травматичне ушкодження та, стримуючи біль, виборов перемоги у наступних чотирьох поєдинках.

Подарунком від Волинської команди для організаторів турніру стали пам’ятні гравюри із зображенням Замку Любарта, а творчим вітанням, що викликало надзвичайний емоційний підйом та оплески усіх присутніх, було високохудожнє виконання Ігорем Сковородецьким відомої пісні «Алєся».

До слова, міжнародний турнір з рукопашного бою відбувся на честь пам’яті кавалера Ордена Мужності Республіки Білорусь Дмитра Гвішіані

За клопотанням оргкомітету турніру, відзначено наказом Голови Центральної Ради Білоруського ФСТ «Динамо» із врученням пам’ятної медалі представника збірної команди Волинської області, голову Ради Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» Гузова Сергія Миколайовича.

У загальнокомандному заліку (враховувались 9 кращих результатів) збірна команда Волинської області виборола на Х-му Міждержавному турнірі з рукопашного бою пам’яті Дмитра Гвішіані почесне третє місце.

Довідка:
Понад десятиріччя тому курсант військової академії Дмитро Гвішіані ціною свого юного життя врятував сотні пасажирів потягу, відчепивши від вагонів палаючий тепловоз.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
РБ Показати IP 15 Листопада 2013 13:18
Пацаны вобще Ребята!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus