USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські велосипедисти привезли з чемпіонату України 10 медалей

1 Жовтня 2010 08:48
На чемпіонаті України з велосипедного спорту, який відбувся у Львові з 23 по 27 вересня, волинські спортсмени вибороли десять медалей.
Успішно виступили на цих змаганнях учні Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представники спортивного товариства «Динамо», вихованці тренерів-викладачів Віктора Ковальова та Валентини Матвійчук, повідомили в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.
Майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України Ірина Папежук стала дворазовою чемпіонкою на дистанціях командний спринт і кейрін та бронзовою призеркою на дистанції гіт 500 м.
Майстер спорту України, резерв національної збірної команди України, студентка інституту фізичної культури та здоров’я ВНУ Олена Цьось стала чемпіонкою в командному спринті та триразовою срібною призеркою на дистанціях кейрін, спринт, гіт 500 м.
Бронзовими призерами в командному спринті стали майстри спорту України – студентки інституту фізичної культури та здоров’я ВНУ: член національної команди України Яна Беломоїна та Марта Терещук, а також студент Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Андрій Сач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йован Показати IP 1 Жовтня 2010 13:51
а чому Ковальов ще не заслужений тренер Украіни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus