USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські волейболістки дебютували з перемоги. ФОТО

27 Вересня 2013 21:00
У першому матчі XXIII Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд суперліги волинянки, для яких гра в цій лізі стала першою, зуміли вибороти перемогу у гостей із Рівного.
У першому турі за перемогу змагались рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» та луцька «Континіум-Волинь-Університет». Біля волейбольної сітки у залі обласної ДЮСШ напруга панувала майже до самого кінця матчу. Спортсменки зіграли чотири гри, три з яких стали переможними для волинянок.

Перша партія розпочалась досить жваво, але «під сопілку» гостей змагань. Не дивлячись на те, що команди з перемінним успіхом забивали одна одній, цей поєдинок пройшов «під диктовку» рівненчанок – 22:25 на користь «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ». Взнаки дався чи то брак досвіду, чи то, швидше за все, людський фактор. Але, як би там не було, після першого програшу волинянки зуміли переламати ситуацію та «повести» гру так, як цього хочуть вони.

Це було добре видно по другій партії, яка стара переломною в цій зустрічі. Дівчата виборювали очки одне за одним аж до самого її закінчення. Напевне, один з найгарячіших моментів цього вечору – це подача волинянок, коли табло показувало нічию – 24:24, став точкою відліку переможного фінішу. Ця партія закінчилась поразкою рівненчанок з рахунком 26:24.

В третій партії «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» дала серйозну заявку на перемогу, почавши вести в рахунку 0:6. Але після серії результативних подач «Континіум-Волинь-Університет» спочатку зрівняла рахунок, а потім повела аж до переможного 25:18. Не змінилась ситуація і в останній частині зустрічі – волинянки завершили розпочате: 25:13 на на табло, та 3:1 по партіях.

У коментарі Волинським Новинам наставник «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький сказав, що спрогнозувати результат зустрічі було нереально. Каже, що своїми підопічними задоволений, хоча й немало попокричав на них під час перерв:
«Після першої партії дівчата почали робити те, що я казав. Враховуючи те, що діти перший раз стоять на майданчику (раніше в суперлізі грала тільки одна спортсменка з команди), вважаю що з завданням справились».

Хоча, як зізнався Богуслав Андрійович, працювати ще є над чим.
«Через два роки ми їм покажемо, що ми вміємо», - наостанок заявив тренер.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus