USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські волейболістки програли вдома вінничанкам «всуху». ФОТО

21 Жовтня 2013 15:05
Луцька волейбольна команда Континіум-Волинь-Університет у третьому турі Суперліги вдома приймала вінницький Кряж-МедУніверситет.

У першому матчі волинянки зуміли розгромити гостей 3:0. Матч-відповідь перевернув все з ніг на голову. На цей раз три сухих партії взяли вінничанки, повідомляє Слово Волині.

Зі старту лучанки вирвалися на 4 пункти вперед, але умудрилися програти перший технічний тайм-аут - 5:8. Далі всю партію господарі відставали від суперниць на три-чотири пункти і в результаті програли - 20:25.

Другий сет мав стати переломним. Суперники йшли нога в ногу майже весь період. Для того, щоб змінити хід гри Богуслав Галицький, головний тренер ВК Континіум-Волинь-Універсиет, поміняв зв'язку. Замість Анни Житовоз вийшла Ольга Стасюк. Але Кряж було вже не зупинити - 22:25.

У третій партії боротьба на майданчику розігралась ще більше. І не дивно, що в такій напруженій грі головний суддя матчу багато помилявся. Для того, щоб визначити переможця, довелось вийти за рамки традиційних 25. Останній період закінчився з рахунком 26:28. Але програли господарі не через необ'єктивне судівство, а через те, що після першої легкої перемоги розслабились і не провели належного аналізу гри. Натомість Вінниця розібрала всю гру вздож і впоперек і везе додому заслужених три очки.

До слова, у центральному матчі туру южненський Хімік у Запоріжжі двічі переміг Орбіту - 3:1 і 3:0. Сєвєродончанка вдома не дала виграти жодної партії рівненській Регіні (3:0, 3:0). А в найпівденнішому матчі туру Керкінітіда - Галичанка суперники обмінялись перемогами - 3:2, 0:3.

Після трьох турів в авангарді без втрат йде Хімік. Другу сходинку займає Сєвєр, а третю - Орбіта. Волинська команда зараз перебуває на п'ятому місці.

Нагадаємо, у четвертому турі лучанки вдома прийматимуть запорізьку Орбіту.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus