USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські юнаки громлять київське «Динамо»

5 Вересня 2013 08:17
Поєдинок останнього туру першого кола в групі А підопічні Ярослава Комзюка провели на дві години раніше запланованого часу - на прохання господарів. Перед грою пройшов дощ, тому поле було в`язким та важкуватим.

Лучани забили, вочевидь, найшвидший гол в чемпіонаті - вже на 20 секунді! Дудік забрав мяча у центрі поля, віддав на Бабія, який вивів Зінкевича на побачення з воротарем. Гравець збірної України U-17 не промахнувся, цілячись у дальній кут - 0:1.

У першому таймі тривала рівна гра із моментами біля обох воріт. І так само, як на початку матчу, «Волині» вдалися стартові хвилини другого - Малик із 25 метрів влучив зі штрафного у самісіньку «дев`ятку» - 0:2!

Не скажеш, що моменти були виключно у гостей, але свої шанси кияни не реалізували, а от підопічні Комзюка забивали усе. Дудік промчав флангом і Форсюк замкнув простріл з 2 метрів - 0:3!

Максимук двічі проривався правим флангом й подавав. у першому випадку Дудік гарно прийняв і другим дотиком увігнав м`яча в сітку - 0:4. У другому гарно приклався з району одянадцятиметрової позначки Ловинюк - 0:5!

Міг забивати й Дмитро Булига, який грав у цьому матчі правого захисника. Він промчав через все поле, обігравши по ходу шістьох киян, але воротар «Динамо» ногами відвів загрозу...

У кінці матчу тренери «Волині» замінили кіпера Воробея на Ярмощука й Саші довелося двічі за п`ять хвилин виймати м`яча з сітки воріт. Спочатку «Динамо» реалізувало сумнівне пенальті, а вдруге лучани пропустили після помилки в центрі поля та рикошету. У підсумку - 2:5 на користь «Волині», яка здобуває третю поспіль перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus