USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські юніори «громлять» ужгородських. ФОТО

8 Серпня 2013 08:00
Волинські 19-річні футболісти в рамках 3-го туру чемпіонату України серед юніорів вдома обіграли ужгородське «Закарпаття» з розгромним рахунком - 3:0. Повідомляє клубна прес-служба луцької «Волині».

Команди почали матч на пристойних швидкостях, попри спеку, яка запанувала в Луцьку у ці дні. Саме зважаючи на неї, арбітри кілька разів давали гравцям час на водопій.

Перший напівмомент у грі був за гостями – Павлич на 6-й хвилині приклався з 25-ти метрів, але прямо в руки Воробею. У наступній атаці юніори «Волині» відповіли на це голом. Стрижеус подав стандарт із правого флангу й першим на м’ячі на лінії воротарського був юний Дудік, який в один дотик увігнав м’яча під поперечину – 1:0.

Саме від автора забитого голу в першому таймі йшла найбільша небезпека воротам ужгородців. Артем затерзав свого опонента на фланзі і на 24-й хвилині зробив дубль – змістився з бровки у центр, по ходу обігравши двох опонентів і потужно вистрілив у лівий від кіпера кут воріт – 2:0!

Волиняни не соромилися «добити» супротивника ще в першому таймі й провели ще кілька атак. Коломієць добивав м’яча після змарнованого штрафного, цілився під поперечину, але м’яч перелетів ворота. Іншого разу Сергій зовсім трохи не дотягнуся до прострілу з правого флангу. Під завісу тайму із 24-х метрів вище воріт пробив Стрижеус.

Другий тайм почався із голу Коломійця, який власне, й вирішив подальший перебіг подій на полі. Сергій забив головою, отримавши скидання від партнерів, які виграли верхову боротьбу після кутового – 3:0.

До кінця матчу ужгородці спромоглися лише на два небезпечних моменти – вихід сам на сам з Воробеєм був ліквідований нашим кіпером, а перспективний штрафний з вісімнадцяти метрів «Говерла» змарнувала.

А от контратаки юніорів Ярослава Комзюка були більш небезпечними. Дудік закрутив двох захисників, увійшовши в штрафний майданчик, пробив у ближній кут, але кіпер витягнув удар на кутовий. Після подачі трьох кутових поспіль Малик пробивав головою, воротар «Говерли» відбив шкіряного на голову Дудіку, повторний удар якого знову ж таки було відбито на кутовий… Наприкінці матчу Форсюк вийшов на ударну позицію, але замість того, щоб вдарити у дальній кут, поцілив у стійку воріт «Говерли»… В цілому ж «Волинь» впевнено довела матч до першої перемоги у чемпіонаті – 3:0.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus