USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинського героя матчу з «Шахтарем» викликали у збірну України

5 Листопада 2013 13:28
Півзахисника луцької «Волині» Редвана Мемешева викликано до лав молодіжної збірної України. Редван відбуде на збір до Києва наступного дня після матчу 16-го туру із «Динамо». Про це повідомила прес-служба луцького клубу.
Спочатку гравці збірної України U-21 проведуть збір у столиці, а потім відправляться до Швейцарії, де зіграють свій третій матч у кваліфікації на ЄВРО-2015.
Поєдинок відбудеться 18 листопада у м. Тун, початок о 19.30.
Нагадаємо, що перший поєдинок українська «молодіжка» програла вдома хорватам 0:2, другий – виграла на виїзді у латвійців 5:1. Сподіваємося, що вправна гра півзахисника «Волині» допоможе українцям подолати одного з головних суперників у групі. Зараз у Швейцарії шість очок, України – три залікових бали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus