USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські баскетболісти - прогрес та регрес сезону

4 Червня 2014 21:30
Після завершення регулярного чемпіонату Вищої ліги з баскетболу вболівальники проаналізували гру усіх гравців ліги і створили декілька символічних збірних. У фанатські рейтинги потрапили й двоє волинських баскетболістів.

Так, фани склали першу та другу «Символічні» збірні чемпіонату, «Прогрес-збірну», «Регрес-збірну», «Збірну розчарування», «Збірні дублерів», «Збірну ветеранів».

Рейтинги складали, проаналізувавши статистику виступів баскетболістів у регулярному чемпіонаті за свої клуби. Двоє гравців БК «Лучеськ-Університет» потрапили у кардинально протилежні рейтинги.

П’яту позицію у категорії «Прогрес сезону» зайняв Дмитро Швагринський. Тренер лучан Дмитро Чайковський пояснює це тим, що Дмитро - досвідчений гравець і до його рівня підтягується молодь.


"Насправді я потрапив у цей список дуже просто. Є офіційний сайт Федерації баскетболу України, де ведеться детальна статистика кожного гравця. От за цими показниками, які записували протягом декількох сезонів, що я виступав за «Волиньбаскет», а потім у «Лучеськ-Університеті», мене віднесли до цієї збірної" - пояснює Швагринський.

Натомість, його одноклубник захисник волинян Едуард Федчук потрапив до поганої компанії. Його прізвище внесли до збірної «Регрес сезону». Нагадаємо, Федчук розпочав цей сезон у складі севастопольського «Муссону», а назад до Луцька перебрався лише в березні. Його теперішній тренер Чайковський невтішну статистику пояснює відсутністю достатньої кількості ігрової практики у севастопольській команді, та зараз у Луцьку гравець знову почав набирати форми.


"У Севастополі на початку сезону я проводив нормально часу на майданчику, потім трохи сидів на лавці. Конкуренція там сильна була: на мою позицію прийшов досвідчений гравець Панченко. Можливо, тому мене тренери не сильно використовували", - розповідає Едуард. - Та на ці рейтинги я не звертаю уваги. У мене є своя ціль – досягти максимальних результатів у баскетболі, далі прогресувати і ніколи не зупинятись.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петьо Показати IP 6 Червня 2014 13:11
Макс, матеріал.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus