USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських дзюдоїстів-чемпіонів не пускають у спортзали

18 Жовтня 2013 09:36
Тренер з боротьби дзюдо вищої категорії Микола Марчук підготував понад п’ятдесят майстрів спорту. Щоправда тренер з вихованцями не мають постійного місця для тренувань. З попередньої зали їх просто вигнали, - повідомляє ТРК «Аверс».
Збірна команда федерації дзюдо Волині цього місяця відзначилася на ряді міжнародних турнірів, зокрема в Польщі, та в місті Ужгороді. Наші спортсмени не пасли задніх та показали свої найкращі результати. 30 волинських дзюдоїстів повернулися з Міжнародного турніру, який відбувся в Польщі. Серед двадцять однієї країни світу змагання відбулися у трьох вікових групах серед дівчат та хлопців. Учасники боролись у найбільшому залі Варшави на 9-ти татамах одночасно.

Далі збірна команда області з дзюдо змагалася в Ужгороді за «Кубок Закарпаття» де представники Волині також виступили вдало. Вже 12 жовтня на 4-му міжнародному турнірі лучанин Борис Іщук виборов золото. Віце-президент федерації дзюдо Волині Олександр Груциняк задоволений результатами волинських спортсменів.

Отож, під керівництвом досвідчених тренерів дзюдоїсти розвиваються та досягають чималих успіхів. Однак, як з’ясувалося, тренер з вихованцями не мають постійного місця для тренувань, їх просто не пускають у спортзали, - розповів Микола Марчук. «Зал в спортшколі на Мазепи не пускають… Коли першого вересня я прийшов зі своїми дітьми, вони попередили своїх тренерів, і мене в зал не пустили. На другий день я дітей прислав, вони моїх дітей також з залу повиганяли… Колосівці добрі люди, пускають в зал, щоб я міг потренуватися зі своїми дітьми», - каже тренер.

Тепер спортзал «Колоса» поповнився новими вихованцями-дзюдоїстами, однак тимчасово. Маючи такий прихисток, спортсмени продовжують шукати зал, де могли б тренуватися постійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отто Показати IP 18 Жовтня 2013 10:01
Так передали ж саме для тренувань приміщення клубу "Естет" на пр. Відродження. От хай заступник міського голови Кравчук потурбується про збірну команду федерації дзюдо Волині, а не тільки вірішує свої бізнес проекти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus