USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинських журналістів «відфутболили» білоруси. ФОТО

5 Листопада 2011 17:50
Журналісти із різних країн змагалися за право називатись кращими у міні-футболі, дартсі, армреслінгу, бадмінтоні та настільному тенісі. Спортивна зустріч відбулась у рамках Міжнародного турніру з міні-футболу серед працівників ЗМІ «Волинь-2011» 5 листопада у луцькому спорткомплексі «Адреналін-сіті».
На футбольному майданчику змагалися журналістські команди Луцька, Єревана (Вірменія), Мінська (Білорусь) та Вільнюса (Литва). Честь української команди захищали директор служби інформації Волинської ОДТРК Костянтин Лоцман, головний редактор газети «Сім’я і дім» Юрій Конкевич, прес-секретар Волинської ОДА Ярослав Кухаренко та інші представники волинських ЗМІ . У фінальному матчі лучани поступились білорусам із рахунком 5:4.




У настільному тенісі та армреслінгу, де представники України і Білорусі знову зустрілись у фінальному двобої, перемогли лучани Анатолій Хомич та Дмитро Голоскоков. Найкращим дартсменом визнали представника команди Білорусі Дениса Рослова, а в бадмінтоні перше місце посів Романас Бурштейнас із Литви.


Голова Спортивної асоціації працівників ЗМІ Луцька В’ячеслав Бєлов зазначив, що цілком виправдала себе мета змагань – налагодження дружніх та партнерських стосунків між працівниками засобів масової інформації різних країн, обмін інформацією та досвідом, ознайомлення з культурними надбаннями та архітектурними пам’ятками Волині.

Президент Асоціації зарубіжних журналістів Вірменії Тигран Оганесян поділився враженнями від змагань: його команда залишилась задоволена організацією заходу, їм сподобався Луцьк. «Ми з 1999-го року беремо участь у міжнародних змаганнях такого роду. В Україні вперше на запрошення Спортивної асоціації працівників ЗМІ Луцька на чолі з Костянтином Лоцманом», – розповів Тигран Оганесян.


До слова, турніри з міні-футболу на рівні західного регіону України серед журналістів проводяться 14-ий рік поспіль. На запрошення Спортивної асоціації працівників ЗМІ Луцька на Волинь приїздили команди зі Львова, Києва, Рівного, Тернополя. Згодом налагодили контакти зі спортивними командами ЗМІ сусідніх країн, і турнір набув статусу міжнародного. Таким чином, у Луцьку неодноразово побували працівники мас-медіа Білорусі, Польщі, Литви, Латвії, Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НеГол Показати IP 6 Листопада 2011 11:33
Якісь фото неважні цей раз((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus