USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка поїде на Чемпіонат Європи

7 Червня 2011 12:33
Тенісистка з Волині Тетяна Татьяніна, яка тренується під керівництвом майстра спорту Сергія Алексєєва, на міжнародних турнірах у Білорусі і Румунії посіла відповідно друге і третє місця.
Татьяніна в 16 років стала майстром спорту, до речі, першим в області серед жінок, і зараз входить до складу юнацької збірної України. Про це інформує Волинь-нова.
Три роки тому Алексєєв рекомендував свою ученицю до Харківського вищого училища фізкультури і олімпійського резерву під опіку колишньої чемпіонки Європи Людмили Гапонової.
Нині волинянка успішно грає за команду Харкова в суперлізі чемпіонату України серед дорослих.
Нині Тетяна Татьяніна готується до випускних шкільних іспитів, а в спортивних планах – участь у навчально-тренувальних зборах у складі збірної України перед чемпіонатом Європи.
Відділення настільного тенісу під керівництвом майстра спорту Сергія Алексєєва у Володимир-Волинській дитячо-юнацькій спортшколі діє уже 10 років.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus