USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни полетіли на Кіпр

7 Лютого 2011 16:27
Волиняни Анатолій Тимощук, Артем Федецький та Тарас Михалик викликані до лав збірної України.
У понеділок збірна України вирушила на Кіпр, де 8-9 лютого зіграє у міжнародному турнірі чотирьох національних команд. Про це повідомив прес-аташе збірної Олександр Гливінський, - пише СіД.
Окрім наших земляків і господарів, у змаганні візьмуть участь шведи та румуни. У першому півфіналі «синьо-жовтим» протистоятиме Румунія.
Гравці національної команди вирушили на Кіпр з різних частин Європи. Шестеро збірників − Олександр Алієв та Віталій Федорів − з російських «Локомотива» і «Амкара» відповідно, Микола Морозюк з донецького «Металурга», а також тріо з харківського «Металіста» − Олександр Романчук, Денис Олійник та Марко Девич на чолі із керманичем «синьо-жовтих» Юрієм Калитвинцевим вилетіли з Києва.
Майже одночасно вилетів і літак з іспанської Малаги. На борту − запрошені до головної команди гравці київського «Динамо» і дніпропетровського «Дніпра» − Олександр Шовковський, Олег Гусєв, Тарас Михалик, Артем Мілевський, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець, Руслан Ротань та Євген Коноплянка.
А ось капітан збірної Андрій Шевченко залишився у розташуванні київського клубу − у нападника рецидив старої травми.
Разом із футболістами-динамівцями вилетів один із тренерів збірної Сергій Ребров, а також клубні лікар і масажисти, котрі одночасно працюють у збірній. «Іспанський чартер» здійснить одну посадку на Піренейському півострові − в аеропорту Мурсії.
Пізніше до інших приєднаються «шахтарі» − Андрій П’ятов, Дмитро Чигринський, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький і Тарас Степанко, а також «карпатівець» Артем Федецький та голкіпер московського «Спартака» Андрій Дикань.
Безпосередньо на Кіпр прибуде з Німеччини Анатолій Тимощук, котрий проводив матч чемпіонату Німеччини минулої суботи.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus