USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни стали чемпіонами… Хмельниччини

18 Лютого 2010 12:54
Команда волинських майстрів рукопашного бою перемогли у місті Хмельницькому на відкритому чемпіонаті області з рукопашного бою з нагоди вшанування пам’яті загиблих воїнів-«афганців».
Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» делегувала до Хмельницького команду із 8 спортсменів. Загалом за нагороди чемпіонату боролися 126 юнаків, що представляли 9 команд із Вінницької, Волинської та Хмельницької областей.
Вихованці «РУБІЖу» підтвердили високе реноме волинської школи рукопашного бою. Відтак, вони стали чемпіонами Хмельницької області. Перемогу вибороли Максим Перемибіда і Сергій Курілін, яких тренує Ігор Бондарєв. А також Віталій Ковальчук, Денис Рудий, Андрій Рижко, Назар Столярук та Антон Мороз – учні голови Ради Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» Сергія Гузова. Срібну нагороду здобув Андрій Васильєв.
Результат волинської команди є абсолютно кращим у співвідношенні з кількістю учасників та якістю здобутків. Учень Волинського обласного ліцею з посиленою військово-спортивною підготовкою Назар Столярук переконливо та достроково переміг усіх суперників. А Дениса Рудого організатори змагань відзначили спеціальним призом за найкращу технічну підготовку.
Свою перемогу команда федерації «РУБІЖ» присвячує всім землякам-ветеранам Афганської війни та інших локальних воєн ХХ-го століття, - повідомили у Федерації рукопашного бою Волинської області «РУБІЖ».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus