USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рівень життя волинян знизився: статистика

12 Травня 2014 11:36
В облдержадміністрації повідомили, що на Волині знизився рівень життя людей і для підтвердження навели статистику.

Під час відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта з керівниками райдержадміністрацій та міст обласного значення сьогодні, 12-го травня, виступила з трибуни начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату ОДА Оксана Матвійчук.

Вона повідомила, що за І квартал 2014-го року в її управління надійшло 429 звернень від громадян і більшість з них стосувалися питань соціального захисту. Натомість торік за такий же проміжок часу було лише 293 звернення.

«429 звернень стосувалися соціального захисту. З них 31% звернень - від найменш захищених верств населення, а це чорнобильці, багатодітні сім’ї, інваліди, одинокі та інші. Такі дані говорять про те, що у нас низький рівень життя», - каже Оксана Матвійчук.

Інформаційно-аналітичний звіт щодо звернення людей до ОДА показує, що на другому місці проблемною сферою Волині є житлово-комунальне господарство. Таких звернень надійшло 70 (у 2013-му році було 46). Про чимало проблем люди говорять у сільському господарстві – 49 звернень (проти 36 торік).

Найменше звернень від громадян надійшло щодо освіти, науки та навчальних закладів – лише 13, що удвічі менше за аналогічний період 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ВВС Показати IP 12 Травня 2014 11:40
А хто б сумнівався! Ви подивіться що в країні робиться! Скорочують фінансування охорони здоров'я, програм АПК... і все на армію! А є інформація, що під цей шумок дерибанять і крадуть гроші "нові" чиновники, а типу допомога для війська - це ширма, бо умови жахливі, харчування просто жах і нового нічого немає!
читач до ВВС Показати IP 12 Травня 2014 11:44
Згідна на 100%! На фоні оголошення про мільйони, що надійшли як допомога Армії, просять для неї цвяхи.. а де ж ті мільйони?!!
ВВС до читач Показати IP 12 Травня 2014 12:01
А платити найманцям з інших країн хто буде? Свої в своїх стріляти не хочуть і не будуть, от і "запросили" чужеземців, а їм платити добряче потрібно!
Пенсіонер Показати IP 12 Травня 2014 12:00
, як нам жити? Пенсія 1000 грн за стаж 40 років,зрівнялим всіх,хто працював,хто ні. Нва таблетки потрібно 500 грн, без них ні дня не можна прожити,так іднялми вартість ліків.А комунальні послуги, я їх зараз заплатити не можу.А,що буде як піднімуть- це просто страх і жах згадувати, а їсти нема за що,здихай. Як можна прожити на таку пенсію? Як,людит дорогі. Це буде голодомор 33-го.
Корінний лучанин до Пенсіонер Показати IP 12 Травня 2014 21:20
Шановний, я тобі щиро співчуваю! ТРИМАЙСЯ! Але ж ти сидиш за компютером і строчиш свою "жалібницю", а компютер ти за 1000грн. купив чи із чужого строчиш!? ПРО СОЦІАЛЬНУ ДОПОМОГУ ЗВЕРНИСЬ В ОРГАНИ СОЦДОПОМОГИ, ЯКЩО РОДИНИ НЕМАЄ. В НИНІШНЬОМУ ПЕНСІЙНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ Є ВЕЛИКА СОЦІАЛЬНА НЕСПРАВЕДЛИВІСТЬ І ЗРОБИЛА ЇЇ ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ІЗ АВТОРОМ РЕФОРМИ ТІГІПКОМ! Я б всіх пенсіонерів УКРАЇНИ урівняв до одного рівня пенсії, приміром до 2000-2500грн. і без всяких персональних( крім заслужених за особливі заслуги перед Україною). Ті хто будуть потім на пенсію йти років через 15-20, ті хай собі відкладають гроші у ФОНДИ на більшу пенсію.
Лучанин Показати IP 12 Травня 2014 15:48
Все що відбувається при новій владі, можна назвати коротко і ясно, "СОЦІАЛЬНИЙ ГЕНОЦИД УКРАЇНЦІВ 2014 -....."
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 12 Травня 2014 19:18
НУ, ШАНОВНИЙ, ПРИ ЧОМУ ТУТ НОВА ВЛАДА? КРАЇНУ ДО ЦЬОГО ПОГРАБУВАЛИ, А ВИ ВСІХ СОБАК ВІШАЄТЕ НА НОВУ ВЛАДУ!!! Всього 2 місяці нова тимчасова влада при владі. Ще ПРЕЗИДЕНТА будемо обирати який має сформувати УРЯД та програму розвитку УКРАЇНИ! ЧОГО ВИ ХОЧЕТЕ, Я НЕ РОЗУМІЮ? УКРАЇНА, по суті починає все з НУЛЯ . ОЧИЩЕННЯ ВЛАДИ, ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ВЛАДИ, УКРІПЛЕННЯ АРМІЇ ТА ОБОРОНОЗДАТНОСТІ КРАЇНИ і т.д. ТРЕБА ВСІМ БУТИ ЄДИНИМИ у ЦІЛІСНОСТІ ДЕРЖАВИ ТА ЇЇ ЗМІЦНЕННІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus