USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни стали призерами міжнародних змагань

1 Грудня 2008 12:22
Днями в місті Нетішин Рівненської області відбувся Міжнародний турнір з легкоатлетичного кросу «Золота осінь», – повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує неформатний сайт міста Ківерці, у цих змаганнях брали участь понад 150 учасників з різних міст та областей України, а також з Росії, Білорусії та Польщі. Учасниками цих змагань були і ківерцівські легкоатлети, а саме: Гученко Дмитро, учень 7 класу ЗОШ ІІІ ступеня №1, зайняв II місце на дистанції 1 миля.
Також Полтавець Анна, учениця 6 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів Ківерцівської гімназії, зайняла II місце на дистанції 4 милі; Долинчук Дмитро, учень 8 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, зайняв II місце на дистанції 2 милі; Пацула Микола, учень 8 класу Ківерцівської експериментальної школи, зайняв III місце на дистанції 2 милі.
А учень 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Климчук Максим зайняв IV місце на дистанції 2 милі. Готували команду до змагань тренери-викладачі Ківерцівської ДЮСШ Андрій та Олександр Данилюки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus