USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни від СБУ б’ються найкраще

24 Лютого 2009 11:35

Із нагоди 10-ї річниці створення Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» при обласному управлінні Служби безпеки України днями у спортивному комплексі ФСТ «Колос» відбувся ІХ Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «РУБІЖ-2009». Про це «Волинським Новинам» 24 лютого повідомили у прес-групі УСБУ у Волинській області.
Участь у змаганнях взяли понад 100 спортсменів, що представляли 11 команд із Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Львівської та Хмельницької областей.
Високий рівень підготовки учасників дозволив спостерігати напружені та видовищні двобої численним глядачам турніру.
Переможцями турніру в окремих віко-вагових категоріях стали вихованці волинської школи єдиноборств Павло Якимук, Віталій Ковальчук, Назар Вітинський, Сергій Молошик, Андрій Заболотний, Дмитро Грисюк, Володимир Мирончук та Геннадій Гетманчук, призерами - Денис Рудий, Назар Пилипчук, Дмитро Щурук, Дмитро Коваль, Роман Лещенко, Ігор Климовець, Євген Щур, Юрій Волосюк, Олександр Кулаков, Роман Кунець, Павло Венгловський, Олексій Єфімов, Руслан Жовнірук та Олексій Куценко.
У командному заліку перемогу здобула команда організатора та господаря турніру - Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ», другий результат у спортсменів Вінниччини.
Довідково:
Назва відомого у нашому місті спортивного об\'єднання є абревіатурою основної мети федерації - розвитку прикладного виду спорту та виховання засобами фізичної культури майбутніх захисників Вітчизни. «РУБІЖ» - це РУкопашний Бій І Життя.
За цих 10 років понад 500 юнаків опанували навички самозахисту, загартували під час тренувань свої фізичні та психологічні якості.
Серед найбільш значущих результатів спортивно-виховної роботи колективу є три майстри спорту України, десятки вихованців стали кандидатами у майстри спорту та володарями спортивних розрядів з рукопашного бою.
Звання Чемпіону Світу з рукопашного бою у 2006 році здобув Станіслав Бжостович (вихованець тренера Сергія Гузова).
Щороку федерацією проводяться змагання  для  юних учнів та змагання Всеукраїнського рівня, які збирають на Волинь найкращих спортсменів нашої Держави. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus