USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин переміг у міжнародному марафоні

12 Червня 2013 11:30
Мешканець Ковеля здобув перемогу у Першому Люблінському марафоні, що відбувся 8 червня.
За інформацією gazeta.pl, пробіг стартував о 9 годині ранку, - пише Слово Волині.
У марафоні взяли участь 867 осіб із 16 країн світу: Угорщини, США, Норвегії, Турції, Мексики, Чилі, Перу та інших. Однак першим до фінішу добіг наш земляк, 38-річний ковельчанин Олександр Головницький. Він пробіг 10 кілометрів за 2 години 42 хвилини.
Зазначимо, що пробіг відбувся завдяки активності люблінської громади. Почесний патронат над заходом узяли мер Любліна Кшиштоф Жук, Маршал Люблінського Воєводства Кшиштоф Гетман, а також Міністерство туризму і спорту Польщі.
До слова, організатори забігу закупили бігунам 5 тисяч літрів води, стільки ж ізотонічних напоїв та 400 кілограмів бананів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
TheРоман Показати IP 12 Червня 2013 12:52
Значне досягнення, так тримати!
арон Показати IP 12 Червня 2013 15:27
досягнення значне та хочу зазначити що цей ковельчанин майсер спорту міжнародноі категоріі багаторазовий чемпіон кубку світу та европи не говорячи про украіну мешкае з вагітною дружиною та дитиною з батьками у двокімнатній хатинці на курячих ніжках ші всім на нього глибоко начхати шановна редакція волинських новин зверніть увагу як у нас відносяться до людей що є гордістю націі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus