USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин Тимощук про перемогу збірної та майбутнього суперника

16 Жовтня 2013 10:04
Півзахисник збірної України, волинянин Анатолій Тимощук після розгромної перемоги в Сан-Марино (8:0) поділився думкою про майбутню церемонію жеребкування плей-офф відбірного циклу Чемпіонату світу.
«Головне було виграти, і не важливо, в якому кошику ми будемо. Тепер нас чекають у плей-офф важливі матчі», - заявив наш земляк для Korrespondent.net.
«Напевно, хотілося б уникнути Франції, але не будемо загадувати, дочекаємося жеребкування. Нам головне в цих іграх грати так само добре, як ми грали у відбірному турнірі в кінці відбору. Видерлися з важкої ситуації. Турнірне становище було таким, що могли взагалі не грати в плей-офф. Тому треба бути задоволеними, що отримали це право.
Так, є статистика, що нам не щастить у стиках, але колись вона закінчується і змінюється на хороше, і нам вдасться пройти. Висновки після гри з Грецією чотири роки тому? Ми згадували ці ігри з Гусєвим, Ротанем. Дійшли висновку, що втратили перемогу в першій грі в Греції. Там у нас були моменти у Гусєва, Шевченка. Нам не вистачило реалізації. А в Донецьку греки закрилися і забили першими. Головний висновок - реалізація моментів», - заявив Тимощук.
Нагадаємо, у вівторок, 15 жовтня, збірна України на виїзді обіграла Сан-Марино з рахунком 8:0 і забезпечила собі стадію плей-оф відбору на чемпіонат світу 2014 року, який відбудеться в Бразилії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus