USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин вдесяте (!) поспіль став чемпіоном

16 Вересня 2011 10:16
До Книги рекордів України потрапить майстер спорту України, вихованець Іваничівського району Олександр Коломієць – волинський спортсмен-важковаговик удесяте став чемпіоном України з важкої атлетики.
Про це інформує навчально-спортивний відділ Волинської школи вищої спортивної майстерності.
Чемпіонат України з важкої атлетики проходив у Вінниці. В ньому взяли участь найсильніші важкоатлети нашої області. Як і сподівалися тренери, вдесяте поспіль чемпіоном України у ваговій категорії 56 кг став майстер спорту України Олександр Коломієць - представник спортивного товариства «Колос».
Свою високу спортивну майстерність ще раз підтвердив у ваговій категорії 85 кг майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України Юрій Чикида. Він став чемпіоном України та встановив чотири рекорди України.
Юрій є вихованцем Камінь-Каширського району, представником спортивних товариств «Динамо», «Колос». Навчається в Луцькому інституті розвитку людини університету «Україна». У листопаді спортсмен буде приймати участь у ліцензійному чемпіонаті світу у Франції з відбору до Олімпійських ігор 2012 року.
Тренуються важкоатлети під керівництвом Заслуженого тренера України Володимира Левчука.
Срібло в «копилку» нашої збірної команди у ваговій категорії 69 кг приніс майстер спорту України Ігор Зимонін, представник спортивного товариства «Динамо», вихованець Луцького району. Його наставник – Заслужений тренер України Микола Авраменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus