USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Витиснули з гравців максимум», – Кварцяний про матч «Волинь» – «Зоря»

19 Березня 2017 16:55
Зважаючи на те, що майже всі гравці «Волині» – це власні молоді вихованці, а нових футболістів заявити клуб не може, команда «витиснула максимум» з власних сил в матчі проти луганської «Зорі».

Про це йшлося під час післяматчевої прес-конференції тренерів команд.

Наставник «Зорі» Юрій Вернидуб зізнався, що перший тайм його підопічні провалили. Мовляв, з «Волинню» треба грати передачами низом, а не вибивати.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» - «ЗОРЯ»: 0-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ

«Це був якийсь антифутбол. Але я радий, що зумів достукатись до команди під час перерви, тому в другому таймі була зовсім інша – з’явилось багато моментів, але жадібність зі сторони Деніса не дала забити. Радий, що вкінці забили важливий для нас гол», - зазначив Юрій Вернидуб.

На запитання про враження від «молодої» «Волині», Вернидуб зауважив, що своїх підопічних він відразу попередив, що «їдуть вони не на прогулянку». Також наставник «Зорі» зауважив, що у складі «Волині» - чимало перспективної молоді, від якої не відмовились би клуби УПЛ. Зокрема, відзначив Дудіка, Петрова, Шаповала та інших гравців.

Наставник «Волині» Віталій Кварцяний зізнався, що зі своїх підопічних витиснули максимум. Не допомогло і футбольне везіння, якого не вистачило для того, щоб отримати перевагу над суперником.

Тренер зазначив, що в цій ситуації, коли клуб не може заявити нових гравців, команда демонструє максимум. Проте, з його слів, «вище голови – не стрибнеш».

«Хлопці не витримують. Можна мати в команді 1-2 молодих гравців, але не більшість. Потрібно поклонитись хлопцям, які викладаються на всю. Зараз в команді 90% наших вихованців, але їм не вистачає досвіду», – зазначив Віталій Володимирович, додавши, що «губились» у сьогоднішній грі і більш досвідчені гравці.

Зокрема, Мемешев, зі слів Кварцяного, неорганізовано проводив час на полі, губив м’ячі в першому таймі.

Наостанок наставник «червоно-білих» додав, що це очко майже нічого не дало б команді, адже близько 20 пунктів з команди зняли «гвардійці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Сераховичі Показати IP 19 Березня 2017 17:29
Гра була достойною! " Волинь "-молодці! Перемог Вам хлопці!
Новік Показати IP 19 Березня 2017 17:45
Гра була відстійною. А тим глядачам які прийшли в холод на гру, треба доплачувати. Обидві команди ледь ходили, кожен третій пас супернику, кожен другий удар в аут. Це УПЛ. а Кварцяного требадискваліфікувати за матюкі під час матчу які на порожньому стаідоні чує половина Лкуцька
Толік до Новік Показати IP 19 Березня 2017 18:45
Був на стадіоні, підтримував команду і матюків не чув. А чують ті хто жопою сидить на дивані. Знавці хр*нові!
Новік до Толік Показати IP 19 Березня 2017 19:03
Спецом приїхав з дитиною, сидів в 28 секторі. Чув що воно кричало на Тетеренка і Мемешева. Може ти вважаєш це словами. а я і моя дитина думає, що так не можна. В нас мораль і так впала нижче плінтуса то що заплющувати очі на таке?
болею за "шахтер" до Новік Показати IP 19 Березня 2017 19:02
Новик! Сидеть на диване и ждать когда тебе доплатят за не обязательное присутствие таких" горе-любителей " - это удел волыняк! Вместо ,чтобы поддержать команду в не легкое время -вы ее хаете на чем свет стоит,при этом не не имея малейшего представления о великом футболе. славанации!
Новік до болею за "шахтер" Показати IP 19 Березня 2017 19:24
Шахта, так я как раз приехал, потратил деньги на бензин и билеты, 100 км, хотел увидет ьфутбол и поддержать команду, в которой когда-то тренировался. Увидел мало футбола и услышал матюки Кварцяного. В следующий раз подумаю.
Волиняка до Новік Показати IP 19 Березня 2017 19:52
А на що ти розраховував? Ти вперше в цьому сезоні побачив гру Волині? Ти не знаєш в якій вони ситуації? Ти не знаєш хто тренер Волині? На стадіоні матюкається не лише Кварцяний. Хочеш культурно з дитиною відпочити сходи в театр.
Виктор Показати IP 19 Березня 2017 20:09
Сразу скажу..болею за Зарю. Но...Волынь сегодня:-это просто снос мозга! 90 минут прессинга, 90 минут отменного футбола. Спасибо парни за настоящий футбол! Браво! По поводу Зари... Сегодня Заря пижонила весь первый период, и если бы Волынь была бы по попроворнее, то.. Заре нужно сделать выводы..В прошлом году Заря просела в середине чемпионата, все из-за того-же пижонства. Заря:-если не возьметесь за ум, то снова "почетное четвертое место".. Болею за Вас...Только не обосритесь пожалуйста..Фарт как правило быстро кончается.
Молодці Показати IP 19 Березня 2017 21:21
Молодці Волиняки.Дали проср*тись. А тих жабодавів,що пишуть маячню гнати з інтернету.Це сепари і наші вороги.
* до Молодці Показати IP 19 Березня 2017 22:19
Гроші відпрацьовуємо, прогіб зараховано
КЛАВА Показати IP 20 Березня 2017 13:43
Новіка - на тиждень у команду Кварца - він його з г*вном змішає, але після цього він стане справжньою людиною...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus