USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Визначили кращих журналістів-спортсменів Волині. ФОТО

1 Серпня 2011 11:15
Переможцем VІІІ обласної спартакіади серед працівників ЗМІ стала команда працівники луцької районної газети «Слава праці».
Друге місце посіла команда ковельської районки «Вісті Ковельщини», а третє ківерцівської районної газети «Вільним шляхом». Про це повідомили в обласному центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
Захід, який відбувся 30-31 липня 2011 року на базі оздоровчого табору «Оберіг» у селі Уховецьк на Ковельщині, присвячувався Дню Незалежності України та проводився з нагоди Олімпійського літа.
Усього було залучено понад 60 учасників з області, які змагались в таких видах програми, як дартс, легкоатлетичний крос, піднімання 16-кілограмової гирі, міні-волейбол, шахи та шашки, настільний теніс та рибна ловля.
Переможців та призерів змагань нагородили кубками, грамотами і медалями.
Організували спартакіаду Волинська обласна організація національної спілки журналістів України спільно з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Ковельською райдержадміністрацією та обласним фізкультурно-спортивним товариством «Спартак».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
"Слава праці" Показати IP 1 Серпня 2011 12:06
We are the champions))
Фанат Показати IP 1 Серпня 2011 12:12
Слава праці - зе бест! Другий рік поспіль перемогли! Вітаююююююююююююююю
"Слава праці" Показати IP 1 Серпня 2011 12:50
Дякую!!!!!!!) Привіт усім командам!!! Дякую за гарно і корисно проведений час!!! Особистий привіт Ківерцям і Ковелю від технічного відділу та бухгалтерії газети!!!))) xD
Вільним Шляхом Показати IP 1 Серпня 2011 17:09
Привіт усім журналістам) Гарно відпочили, молодці)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus